Időpontok és árak

2023-ban a turnusok 12 naposak, vasárnaptól péntekig tartanak.

SZARVAS 2023 TURNUSOK:

1. Turnus: 2023. június 25—július 7.
2. Turnus: 2023. július 9—21.
3. Turnus: 2023. július 23 — augusztus 4.
4. Turnus: 2023. augusztus 6—18.

A részvételi díj (2023):

A tábor egy főre eső teljes önköltsége 420.000 Ft, ennyibe kerül egy gyerek részvétele nekünk, DE: 

  • A JDC Magyarország Alapítvány (Joint) támogatásával a tábor csökkentett részvételi díja: 100.000 Ft.
  • Az egy háztartásban élő második testvér 95.000 Ft-ért, további testvérek 90.000 Ft-ért vehetnek részt a táborban*.
  • Egyhetes turnus – Jeruzsálem csoport: 70.000 Ft**

Minden ár tartalmazza a buszos utazás költségét.

A jelentkezés során lehetősége van 180.000 Ft-os, 260.000 Ft-os illetve 420.000 Ft-os, támogatói ár kiválasztására is.

*A testvérkedvezmény igényét csak a jelentkezési folyamat során tudjuk elfogadni és figyelembe venni. Ennek utólagos módosítására (pl. a különbözet visszatérítésére) lehetőségünk nincs.

**Az egyhetes turnus teljes program, meghosszabbítására lehetőség nincs. A minimális létszám: 5 fő. Különálló Jeruzsálem csoportot a minimális létszám alatt nem indítunk; ebben az esetben az egyhetes táborozás alatt a résztvevők a Negeves korcsoport részei lesznek.

A részvétel lemondásának feltételei:

A táborozás lemondása az általad megjelölt turnus megkezdése előtti 30. napig díjmentes. Amennyiben a táborozást az általad megjelölt turnus előtt 30-15. nappal mondanád le, a részvételi díj 50%-át térítjük vissza. 14-0. nappal az indulás előtt történő lemondás esetén a táborozás árát nem áll módunkban megtéríteni.

További anyagi seítségre lenne szüksége? 

A JDC Magyarország Alapítvány partnere, a MAZS Alapítvány Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálata a szarvasi táborozás költségeihez ebben az évben is nyújt hozzájárulást a szociálisan rászoruló családok gyermekei részére. 

MAZS Alapítvány – Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat
A szociális támogatással kapcsolatos információk:
1075 Budapest, Síp utca 17.
Tel.: (1) 888-9467 (Előzetes telefonos egyeztetés ajánlott!)

A családsegítő működéséről, a bekerülés pontos feltételeiről, valamint az ügyfélfogadás rendjéről az alábbi weboldalon talál bővebb információt: 
www.jaffe.hu

Jelentkezni az interneten, a tábor weblapján lehet.

További információkkal és személyes segítséggel szolgálnak munkatársaink a JDC Magyarország Szarvas irodájában, napközben, irodai órákban. Előzetes időpontegyeztetés szükséges.

Általános információ: info@szarvas.camp

Regisztrációval kapcsolatos információ: reg@szarvas.camp

A táborozókat busszal visszük és hozzuk. Gyülekezés minden turnus első napján, vasárnap reggel 8:30-kor van, a turnus előtt néhány nappal, postán kiküldött beszállókártyán megjelölt címen. A legtöbb esetben a gépkocsival érkező szülők le tudnak parkolni az indulási helyszín közelében.

Az indulási és érkezési helyszín esetleges változásáról minden esetben értesítést küldünk a megadott elérhetőségeken. A visszaérkezés a turnus utolsó napján, pénteken van az indulás helyére.

Akik egyénileg utaznak, kérjük, hogy az indulás napján 12 óráig érkezzenek meg a táborba. Az autóval érkezők a 44-es főútról az „Arborétum” táblánál forduljanak le – Budapest felől jobbra, Békéscsaba irányából balra. A tábor bejárata a főúttól kb. 100 méterre található.