Helyszín

Szarvas Camp map
1

Ebédlő és imaterem

Az étkezések és a legnagyobb tábori bulik helyszíne. A mi étkezéseink soha sem csendesek: énekelünk, táncolunk, indulózunk és persze imádkozunk az étkezések után.

2

Kőházak

6-8 fő befogadására alkalmas, fürdőszobával és wc-vel felszerelt szobák.

3

Faházak

4-8 fő befogadására alkalmas, fürdőszobával és wc-vel felszerelt szobák.

4

Tégla házak

10-12 fő befogadására alkalmas, közeli fürdőszobával és wc-vel ellátott szobák.

5

Orvosi szoba

24 órás orvosi ügyeletet biztosítunk.

6

Ének/zene terem

7

Kézműves foglalkoztató

A művészet és a kreativitás háza. Van itt festés, ragasztás, dekorálás, hajtogatás, móka és kacagás. Sok ajándék készül ebben a teremben. Támogathatja a tábort különböző kézműves eszközök megvásárlásával.

8

Stég

A tábor stégje, ahonnan az idősebbek kenuzni, a fiatalabbak hajókázni indulnak. A stég felügyelet nélkül nem használható. Támogathatja a kenus programjainkat új kenuk megvásárlásával, vagy hozzájárulhat a régi kenuink felújításához is.

9

Kupola

A beltéri sport foglalkozások, az egész táboros rendezvények és a szülőkkel töltött napok helyszíne. Többek között adott már otthont Oscar gálának, zsidó esküvőnek, Bar Micva eseménynek és más felejthetetlen programoknak.

10

Ping-pong

11

Medence

Az egyik legnépszerűbb program. Csak felügyelettel vehető igénybe! Támogathatja a tábort a különböző vízi játékok és úszást segítő felszerelések megvásárlásával.

12

Zsinagóga

Magyarország jelenleg legfiatalabb zsinagógája, amely saját Tóra tekerccsel is rendelkezik. Lehetőséget biztosítunk a napi háromszori imádkozásra. A táborban vallási vezető is van. Támogathatja a tábort új zsidó témájú könyvek, illetve fénymásoló gép megvásárlásával.

13

Izraeli sarok

Ez a tematikus szoba, melyet a táborozók a napi tevékenységek részeként látogatnak, az, ahol többet tanulnak Izraelről. A programot egy izraeli tanácsos vezeti, és informális módszerekkel ismerkednek meg az országról, annak történelméről, a társadalom kultúrájáról és még sok másról.

14

Focipálya

Két fedetlen, füves focipálya. A medence után a második legnépszerűbb helyszín. Támogathatja a sportok szerelmeseit új sport felszerelések megvásárlásával.

15

Tenisz pálya

Három fedetlen, salakos teniszpálya. Támogathatja a sportok szerelmeseit új sport felszerelések megvásárlásával.

16

Strandröplabda

Fedetlen, homokos röplabda pálya. Pont, mint a tengerparton. Támogathatja a sportok szerelmeseit új sport felszerelések megvásárlásával.

17

Mászófal

2 kisebb máaszófal. Csak felügyelettel vehető igénybe!

18

Streetball pálya

Kültéri, beton pálya.

19

Kalandpark

Csapatépítő játékok a föld közelében, és kalandápálya a fa koronájánál . Csak felügyelettel vehető igénybe!

20

Tábortűz

A táborban több hely is van a szabályozott máglyák számára, és ha az időjárás megengedi, népszerű esti programhelyszín. Tábortűz, grillezés, éneklés... mi mást kell tenned?

Szolgáltatásaink – Amit nyújtunk

Elhelyezés

A táborozók elhelyezése folyamatosan fejlesztett házakban, igényes, jól felszerelt és biztonságos környezetben történik.

Étkezés

A gyerekeknek napi négyszeri kóser étkezést biztosítunk. Nálunk senki nem marad éhes, repeta van! A tábor területén büfé is található, amely az étkezések ideje alatt és Sábátkor zárva tart.

Tanulás

A napi programjaink szórakoztató, informális módszertan segítségével oktatási lehetőségek széles skáláját biztosítják; ezen kívül bármikor látogatható a zsidó könyvek tára, forrás központ, zsinagóga, stb., továbbá felügyelettel a kalandparkok.

Sportolási lehetőségek

A táborozás ideje alatt a gyerekeknek életkoruknak megfelelő sportolási és egyéb szabadidős lehetőségeket nyújtunk: kenuzás, biciklizés, kalandpark, mászófal, csúszópálya, arborétum látogatás, kirándulás, illetve a kisebb korosztályoknak hajókázás.

Sportpályák

A tábor területén négy sportpálya (tenisz, kosárlabda, röplabda és foci), valamint ping-pong terem és sportcsarnok található, amelyeket a táborozók szakfelügyelet mellett vehetnek igénybe. A sporteszközök ingyen kölcsönözhetőek.

Úszómedence

A táborban van úszómedence, amelyet a táborozók csoportosan látogathatnak. A medencénél az úszómester és az ifjúsági vezetők figyelnek a rendre és a biztonságra.

Orvosi ellátás

A táborban 24 órás orvosi ügyeletet biztosítunk.

Még egy kis móka

Szarvasi táborozóink az együtt töltött 12 nap alatt dalokat és táncokat tanulnak. Közösen ünnepeljük meg a táborban a születésnapokat. Néha egyszerre tíz nyelven énekeljük, hogy "Booooldooog Születésnapot!"

Ajándék tábori póló

Szarvasról minden gyerek egy ajándék tábori pólóval tér haza, így év közben sem fakulnak majd a nyári emlékek. További emléktárgyak vásárlására is lehetőség van a táborban található Szarvas Shopban.