Helyszín

Header location

Szolgáltatásaink – Amit nyújtunk

Elhelyezés

A táborozók elhelyezése folyamatosan fejlesztett házakban, igényes, jól felszerelt és biztonságos környezetben történik.

Étkezés

A gyerekeknek napi négyszeri kóser étkezést biztosítunk. Nálunk senki nem marad éhes, repeta van! A tábor területén büfé is található, amely az étkezések ideje alatt és Sábátkor zárva tart.

Tanulás

A napi programjaink szórakoztató, informális módszertan segítségével oktatási lehetőségek széles skáláját biztosítják; ezen kívül bármikor látogatható a zsidó könyvek tára, forrás központ, zsinagóga, stb., továbbá felügyelettel a kalandparkok.

Sportolási lehetőségek

A táborozás ideje alatt a gyerekeknek életkoruknak megfelelő sportolási és egyéb szabadidős lehetőségeket nyújtunk: kenuzás, biciklizés, kalandpark, mászófal, csúszópálya, arborétum látogatás, kirándulás, illetve a kisebb korosztályoknak hajókázás.

Sportpályák

A tábor területén négy sportpálya (tenisz, kosárlabda, röplabda és foci), valamint ping-pong terem és sportcsarnok található, amelyeket a táborozók szakfelügyelet mellett vehetnek igénybe. A sporteszközök ingyen kölcsönözhetőek.

Úszómedence

A táborban van úszómedence, amelyet a táborozók csoportosan látogathatnak. A medencénél az úszómester és az ifjúsági vezetők figyelnek a rendre és a biztonságra.

Orvosi ellátás

A táborban 24 órás orvosi ügyeletet biztosítunk.

Még egy kis móka

Szarvasi táborozóink az együtt töltött 12 nap alatt dalokat és táncokat tanulnak. Közösen ünnepeljük meg a táborban a születésnapokat. Néha egyszerre tíz nyelven énekeljük, hogy "Booooldooog Születésnapot!"

Ajándék tábori póló

Szarvasról minden gyerek egy ajándék tábori pólóval tér haza, így év közben sem fakulnak majd a nyári emlékek. További emléktárgyak vásárlására is lehetőség van a táborban található Szarvas Shopban.