staff login

Vezetők

Sasha Friedman , a tábor és a projekt vezetője
Sasha Friedman

a tábor és a projekt vezetője

Sasha kicsi kora óta aktív tagja a magyarországi zsidó közösségnek. 8 évesen lett tagja a Hasomer Hacair ifjúsági szervezetnek, melynek később vezetője is volt. Szarvason először táborozóként vett részt, 1996-ban. Volt madrich, korcsoportvezető, program koordinátor és 2006 óta ő a tábor vezetője. 2007-ben vette át a teljes szarvasi projektet. A kétéves vezetőképzés egyik oktatója. Szabad idejében zenét ír és kever, filmet vág és néz, vagy éppen a robogóján szeli a várost.

Zsuzsa Fritz (Frici) , a tábor oktatási vezetője
Zsuzsa Fritz (Frici)

a tábor oktatási vezetője

A JDC Magyarország / MAZS Alapítvány egyik legrégebbi tagja, Frici, 16 évesen lett aktív tagja a magyarországi zsidó közösségnek. Sok, még ma is működő zsidó szervezetnek volt alapító tagja. Jelen volt a Bálint Zsidó Közösségi Ház és a szarvasi tábor születésénél is. A táborban a korcsoportvezetői szerepét az oktatási vezető szerep váltotta, amit a mai napig kitartóan gyakorol. Ma a Bálint Ház igazgatója és a kétéves vezetőképzés egyik oktatója. Van két teknőse, imád kirándulni és utazni. Szeret korán kelni és azt kiabálni a hangosbeszélőbe, hogy „Miiiiifkááááád!”

Mina Pasajlic , a tábor program igazgatója
Mina Pasajlic

a tábor program igazgatója

Mina Szerbiában született és ott is él. 8 éves kora óta kiemelkedően aktív tagja a belgrádi zsidó közösségnek. Szarvasra először 10 éves táborozóként érkezett, azóta csak egyetlen egy nyarat hagyott ki. Volt madrich, korcsoportvezető és most a tábor program igazgatója. Három éve az Ifjúsági Informális Oktatási Központ (Youth Center for Informal Jewish Education) vezetője. Holland szakon végzett. Szeret táncolni, utazni és sütni. Beszél szerbül, oroszul, hollandul és már tanul magyarul.

Szervezők

Jutka Lübeck , a tábor projekt koordinátora
Jutka Lübeck

a tábor projekt koordinátora

Jutka a Lauder iskolán keresztül került a zsidó közösség körforgásába. Először önkéntesként működött a különböző rendezvények sorozatain, majd a regionális programok és Judafest utcabálok koordinátora lett. Szarvasi táborozói éveit madrichsággal folytatta. 2010 óta a szarvasi projekt koordinátora, emellett a kétéves vezetőképzés koordinátora. Amerikai sorozat–rajongó, szeret utazni és egészen ügyesen irányítja a Rumba nevű robot porszívóját.facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat