staff login

TÁMOGATÓI PROGRAMUNK

Teremtsen lehetőséget másoknak is! Amennyiben lehetősége van rá, kérjük, fizesse ki a táborozás teljes önköltségének felét, vagy akár az egészet. Az Ön támogatását a MAZS Alapítvány Családsegítő Programjába forgatjuk vissza. Természetesen, ettől eltérő összegekkel is támogathat más gyermekek táborozását, hiszen már pár ezer forint is nagy segítség. Önnek köszönhetően így azok a gyerekek is részt tudnak venni a táborozásban, akik ezt semmilyen más módon nem tehetnék meg.
Támogatási programjainkban a táborozók szülei mellett évről-évre egyre többen vesznek részt, amiért nagyon hálásak azok a gyerekek, akik ennek köszönhetően lehettek/lehetnek ott Szarvason. Kívánjuk, hogy jövőre még több fiatallal találkozhassunk Szarvason.
Amennyiben Ön is szívesen támogatná a Szarvasi Tábort, kérjük, írjon a tábor vezetőjének, Friedman Sashanak: sasha kukac szarvastabor hu

A tábor főszervezője és egyben főtámogatója a JDC (JOINT) / MAZS Alapítvány
A Joint Magyarországot / MAZS Alapítványt 1991-ben alapította a JDC (American Jewish Joint Distribution Committee). A családokért, a közösségért dolgozunk. Fő célja, hogy támogassa a sokat szenvedett, Holokausztot túlélt, anyagiakban szűkölködő idős embereket. Emellett szociális, családsegítő, egészségmegőrző, oktatási programok révén támogatja a rászoruló zsidó családokat, és különböző programok szervezésével jelentősen hozzájárul a zsidó közösségi élet és a hagyományok megőrzéséhez. Az alapítvány a zsidó közösségek támogatásán kívül, hazánkban a "Marcia Presky Női Egészségmegőrző Program" keretében az emlőrák minél korábbi szakaszában való felismeréséért, gyógyításáért dolgozik.
"Szociális programjaink megvalósításához, további működtetéséhez szükségünk van a közösség tagjainak támogatására is. Partnerkapcsolatok, együttműködések kiépítésére törekszünk a rászoruló zsidó családok, idősek támogatása érdekében. Legfontosabb célunk önálló, gondoskodó zsidó közösség építése." (Csomó Shaul Taly, a MAZS Alapítvány általános igazgatója)
A new york-i székhelyű JDC (Joint) a MAZS Alapítványon keresztül fedezi a magyar táborozóknak azt a különbözetet, ami az önköltség és a részvételi díj között keletkezik.

Miért támogatja Szarvast a JDC?
Mert hisz abban, hogy a Szarvasi Tábor egy egyedülálló oktatási program, ahol a táborozók magas színvonalon tanulhatnak zsidóságukról, a hagyományokról, szórakozhatnak és közben barátokkal teli közösségben fejlődhetnek. A JDC annak ellenére támogatja jelentős összegekkel a tábort, hogy az Egyesült Államok és Európa gazdasági válsága miatt saját pénzügyi támogatottsága is apadt.

Szarvas mindannyiunké, ezért az Önök segítségére is feltétlenül számítunk!

Vigye tovább Szarvas jó hírét!
Amennyiben eddig elégedett volt velünk, vigye a jó hírünket, meséljen rólunk a rokonainak, barátainak, ismerőseinek. Így könnyebben elérjük azokat is, akikhez eddig nem jutottunk el, így ők is részei lesznek majd az Ön által már megtapasztalt élménynek. Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz (Szarvas Int'l Jewish Youth Camp)!

Regisztráljon az elsők között!
Minél előbb megtudjuk a résztvevők létszámát, annál jobban tudunk tervezni és gazdálkodni.


Szarvas Tábor Baráti Klub - Adományozóink

Albrecht Monáth Éva

Ádám Laura

Anonym

Baliga László

Balla Zsolt

Bandi László

Bárdos Ödön

Bengoa Pablo

Békés Katalin

Blajer Piroska

Bodrogi Tamás

Borbath Charlotte

Consulting Kft.

Dandoy Györgyi

Dávid Gábor

Dr. Danos Éva

Dr. Fekecs Beáta

Dr. Ginstler János

Dr. Kende Mihály

Dr. Szírmai János

Erdész Sára

Erdész Péter

Erős Ilona

Farkas Gergő Dávid

Fehérvári András

Ferenci Ármin

Földes Gábor

Futureal Management

Gaál Jenő

Gordon Gábor és neje

Hámori Hanna

Horváth Benjamin

Horváth Sándor

Kertész Mátyás

Király Mátyás

Klein József

Kodó Laura

Kóka-Boskovits Sára

Korodi Hanna

Kovács Márk

Lipovetz Anikó

Kővári Hanna

Kun Eszter

Lipták Mihály

Lővei Vera

Mimon Michal

Nógrádi Ügyvédi Iroda

Peresztegi Ágnes

Pogány Eugene

Potok Tamás

Róna Dániel

Sárdi Egon

Schön Edina

Singer Gábor

Szabó Sámuel

Szabó Tibor

Szilágyi Julianna

Színai Ádám

Szűcs Balázs

Szűcs Benjamin

Taly Shaul

Vadnai Kinga

Varga Lukács Péter

Yazici Aylin

Zemen Daniella


Támogatóink, partnereink
facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat