staff login

Elhelyezés

A táborozók elhelyezése modern házakban, igényes, jól felszerelt és biztonságos környezetben történik. A táborban 24 órás orvosi ügyeletet biztosítunk.


Étkezés

A gyerekeknek napi négyszeri kóser étkezést biztosítunk. Nálunk senki nem marad éhes, repeta van! A tábor területén büfé is található, amely az étkezések ideje alatt, és azok előtt 1 órával zárva tart. A büfé a Sábát ideje alatt nem nyit ki. Közösen ünnepeljük meg a táborban a születésnapokat. Néha egyszerre tíz nyelven énekeljük, hogy "Booooldooog Születésnapot!"


Úszómedence

A táborban van úszómedence, amelyet a táborozók csoportosan látogathatnak. A medencénél az úszómester és az ifjúsági vezetők figyelnek a rendre és a biztonságra.


Sportpályák

A tábor területén négy sportpálya (tenisz, kosárlabda, röplabda és foci), valamint ping-pong terem és sportcsarnok található, amelyeket a táborozók szakfelügyelet mellett vehetnek igénybe. A sporteszközök ingyen kölcsönözhetőek.


Sportolási lehetőségek

A táborozás ideje alatt a gyerekeknek életkoruknak megfelelő sportolási és egyéb szabadidős lehetőségeket nyújtunk: lovaglás, kenuzás, biciklizés, kalandpark, arborétum látogatás, kirándulás és a kisebb korosztályoknak hajókázás, illetve lovas kocsikázás.


Tanulás

A tábori életen kívül lehetőséget nyújtunk tanulásra (Zsidó Könyvek Tára, Forrás Központ, Learning Center) és kikapcsolódásra is (csapatépítő játékok, játszótér).


Vasárnapi látogatói nap

Szarvasi táborozóink az együtt töltött 12 nap alatt dalokat és táncokat tanulnak, amelyről a szülők is meggyőződhetnek majd a vasárnapi látogatói napon.


Ajándék tábori póló

Szarvasról minden gyerek egy ajándék tábori pólóval tér haza, így év közben sem fakulnak majd a nyári emlékek.
facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat