Szarvastábor - Hogyan segíthetek?

Hogyan segíthetek?

Könnyen. Összefoglaljuk a különböző lehetőségeket. És előre is köszönjük!
Szarvas mindannyiunké, ezért az Önök segítségére is feltétlenül számítunk!

Vigye tovább Szarvas jó hírét!
Amennyiben eddig elégedett volt velünk, vigye a jó hírünket, meséljen rólunk a rokonainak, barátainak, ismerőseinek. Így könnyebben elérjük azokat is, akikhez eddig nem jutottunk el, így ők is részei lesznek majd az Ön által már megtapasztalt élménynek. Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz (Szarvas Int'l Jewish Youth Camp)!

Regisztráljon az elsők között!
Minél előbb megtudjuk a résztvevők létszámát, annál jobban tudunk tervezni és gazdálkodni. A nyári turnusok időpontjai: június 26 - július 8., július 10 - 22., július 24 - augusztus 5. és augusztus 7 - 19. A regisztráció március 6-án indul.

Teremtsen lehetőséget másoknak is!
Amennyiben lehetősége van rá, kérjük, fizesse ki a táborozás teljes önköltségének felét, vagy akár az egészet. Az Ön támogatását a MAZS Alapítvány Családsegítő Programjába forgatjuk vissza. Természetesen ettől eltérő összegekkel is támogathat más gyermekek táborozását, hiszen már pár ezer forint is nagy segítség. Önnek köszönhetően így azok a gyerekek is részt tudnak venni a táborozásban, akik ezt semmilyen más módon nem tehetnék meg.

Köszönjük!
Támogatási programjainkban a táborozók szülei mellett évről-évre egyre többen vesznek részt, amiért nagyon hálásak azok a gyerekek, akik ennek köszönhetően lehettek/lehetnek ott Szarvason. Kívánjuk, hogy jövőre még több fiatallal találkozhassunk Szarvason.

Amennyiben Ön is szívesen támogatná a Szarvasi Tábort, kérjük, írjon a tábor vezetőjének: sasha kukac szarvastabor pont hu