staff login

IFJÚSÁGI VEZETŐKÉPZÉS 16 éves kortól mindazoknak, akik szeretnének megtudni többet önmagukról, a közösségükről, a világról, találkozni másokkal, barátságokat kötni és csoportot építeni, megtanulni a csoportvezetés fortélyait, a csoportépítés módszereit, tanulni zsidóságról, kultúráról, történelemről, röviden: ifjúsági vezetővé válni.

A másfél évig tartó képzés folyamán a résztvevők gyakorlatban is kipróbálhatják a tanultakat, a zsidó közösség ifjúsági színterein. A képzés az őszi ünnepek után kezdődik és a következő évben Hanuka körül fejeződik be. Az év folyamán valamint nyáron a résztvevők gyakorlaton vesznek részt. A program 120 órás, hetente három órát vesz igénybe. A képzés 4 szemeszterből áll. Egy szemeszter (30 óra) ára 12000 Ft. A nyári (szarvasi) szemeszter díjáról a résztvevőket a második szemeszter elején értesítjük. Az idei jelentkezési határidő: 2016. SZEPTEMBER

Képzési időpontok

Jelentkezési űrlap

Kérjük, hogy minden mezőt tölts ki, és írj pár mondatot magadról. Mielőtt elküldöd a jelentkezésedet, válaszolj az ellenörző kérdésre is, hogy kiderüljön, nem vagy spamrobot :)

facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat