staff login


A turnusok 12 naposak, vasárnaptól péntekig tartanak.

SZARVAS 2017 TURNUSOK IDŐPONTJAI:

ELSŐ TURNUS: JÚNIUS 25. - JÚLIUS 7.
MÁSODIK TURNUS: JÚLIUS 9 - 21.
HARMADIK TURNUS: JÚLIUS 23. - AUGUSZTUS 04.
NEGYEDIK TURNUS: AUGUSZTUS 06 - 18.

A részvételi díj - Szarvas 2017
A tábor egy főre eső teljes önköltsége 200.000 Ft, DE:
- A JDC és a MAZS Alapítvány támogatásával a tábor csökkentett részvételi díja 62.000 Ft, amely tartalmazza a buszos utazás költségét.
- Az egy háztartásban élő második testvér 56.000 Ft-ért, további testvérek 47.000 Ft-ért vehetnek részt a táborban.
(Pl.: Amennyiben egy családból három gyermek jön táborozni, az a családnak 186.000 Ft helyett, 165.000 Ft-jába kerül.)

Teremtsen lehetőséget másoknak is!
Amennyiben lehetősége van rá, kérjük, törekedjen a táborozás önköltségi díjának részbeni vagy teljes fedezésére. Nagyobb anyagi szerepvállalásának köszönhetően, azok a gyerekek is részt tudnak venni a táborozásban, akik ezt semmilyen más módon nem tehetnék meg.

- A csökkentett részvételi díjat meghaladó bármilyen összeg befizetésével Ön olyan táborozók részvételéhez járul hozzá, akik más módon nem jutnának el Szarvasra.

- 1+2! Minden egyes csökkentett részvételi díjat meghaladó befizetéshez a JDC (Joint) és a MAZS Alapítvány is kétszer annyit tesz hozzá.
(Pl.: 10.000 Ft-os támogatás befizetése esetén, egy rászoruló gyermeknek 30.000 Ft-tal kevesebbe kerül a tábor.)

Támogatóink, adományozóink nevét az általunk használt fórumokon adományozóként szeretnénk feltüntetni. Amennyiben nem kíván ezzel a lehetőséggel élni, kérjük, jelezze ezt!

Köszönjük!
Támogatási programjainkban a táborozók szülei mellett évről-évre egyre többen vesznek részt, amiért nagyon hálásak azok a gyerekek, akik ennek köszönhetően lehettek/lehetnek ott táborunkban. Kívánjuk, hogy jövőre még több fiatallal találkozhassunk Szarvason.

Segíthetünk?
A MAZS Alapítvány Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálata a szarvasi táborozás költségeihez a 2017. évben is nyújt hozzájárulást a szociálisan rászoruló családok gyermekei részére.

A szociális támogatással kapcsolatos információk:
JDC Magyarország / MAZS Alapítvány - Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat
cím: 1075 Budapest, Síp utca 17.
telefon: +36 1 888 9467 (Előzetes telefonos egyeztetés ajánlott!)
A családsegítő működéséről, a bekerülés pontos feltételeiről, valamint az ügyfélfogadás rendjéről a www.jaffe.hu weboldalon talál bővebb információt.

Más országokból érkező fiatalok részvételi díja:
Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában élő gyerekek számára: 1400 USD
Nyugat-Európából érkező gyerekek számára: 1000 USD

A részvétel lemondásának feltételei:
A táborozás lemondása az Ön által megjelölt turnus megkezdése előtti 30. napig díjmentes. Amennyiben a táborozást az Ön által megjelölt turnus előtt 30-15. nappal mondaná le, a részvételi díj 50%-át térítjük vissza. 14-0. nappal az indulás előtt történő lemondás esetén a táborozás árát nem áll módunkban megtéríteni. Mivel a SZÉP kártya egy természetbeni juttatás része, a visszatérítés ebben az esetben nem lehetséges.facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat