staff login

Szarvas T-Shirt Design Contest 2015

NYERJ EGY IPOD SHUFFLE-t!

Cikk továbbküldése
A cikk továbbküldéséhéz a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A PÁLYÁZAT

Pályázni 2015. ÁPRILIS 9. és 2015. MÁJUS 17. között lehet a tshirt @ szarvascamp.eu email címen.

Akár három tervvel is pályázhatsz! (De csak a póló elejére tervezz grafikát!). A terveket egyszerű JPEG kép- ként vagy PDF fájlként kérjük (1 MB-nál kisebb méretben – a későbbiekben szükségünk lehet vektorgrafikus formátumra is, tehát jobb, ha eleve így készíted a terveidet). Legfeljebb négy színt használj! A pályázat főnyereménye egy iPod shuffle! A nyertes tervből pólót készítünk!

A pályázati részvétel feltételei: a terv nem tartalmazhat szerzői joggal védett anyagot. Eredeti, saját tervnek kell lennie. A pályázatra beadott anyagok a JDC–Lauder Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor tulajdonába kerülnek. A pályázaton nem vehetnek részt a JDC–Lauder Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor állandó alkalmazottai és közvetlen családtagjaik. A pályázatot a JDC–Lauder Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor budapesti irodájának munkatársai értékelik. A pályázat nyertesét 2015. június 7-ig értesítjük. A győztes nyereménye egy Apple iPod shuffle médialejátszó és 5 db általa tervezett póló. A nyertes a továbbiakban lemond a tervhez fűződő minden jogáról a JDC–Lauder Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor számára.

A legfrissebb példányodért
ide kattints!

Korábbi példányok

hirdetés

főszervezők és támogatók
A tábor a JDC Magyarország/Mazs Alapítvány és a Ronald S. Lauder Alapítvány közös programja.facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat