staff login

SZARVAS 2017 – AZ ELSŐ REGISZTRÁCIÓS NAP

MÁRCIUS 5-én startolunk!

Cikk továbbküldése
A cikk továbbküldéséhéz a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Időpont: MÁRCIUS 5., 9:00 – 16:00, Bálint Ház

Csak ezen a napon 6000 Ft kedvezmény a Szarvas 2017 részvételi díjából!*

*Feltételek: A Bálint Házban történő készpénzes, bankkártyás, SZÉP–kártyás befizetés esetén és MOST MÁR PAYPAL-lel IS! A kedvezmény csak az alapárra érvényes, más kedvezményekkel – pl. testvér kedvezmény – nem vonható össze. A Bálint Ház március 5-ei nyitvatartásáról érdeklődjőn a Bálint Ház weboldalán, illetve egyéb elérhetőségein. A kedvezmény csak 2017. március 5-én, magyar idő szerint 23:59-ig érvényes. A kedvezményes ár egyéb napokon nem érvényes, annak utólagos befizetésére lehetőség nincs.

Amennyiben ezen a napon a Szarvas: Szevasz Tavaszi Táborunkat és a nyári táborozást együtt fizeti be, gyermeke mindkét táborban kedvezményesen, összesen 62.000 Ft–ért vehet részt, vagyis a Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábort ajándékba adjuk**!

**A Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor ára önmagában 15.000 Ft. A SZÉP–kártyás fizetési opció nem használható a Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor befizetésére! Ez nem vonatkozik az összevont, első napi kedvezményre. Az első napi, 62.000 Ft–os ár tartalmazza mindkét tábor utazási költségét.

A regisztráció megkezdéséhez feltétlen szükséges a táborozó
 • TAJ száma
 • születési dátuma
 • Magyarországi postai címe
 • szülői/törvényes gondviselője elérhetősége (email, telefonszám)
 • nyári látogatói neve.

 • Az összevont csomag Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor igénybevétele után történő – szarvasi kondíciók szerinti – lemondás esetén a visszatérített összegből 15.000 Ft levonásra kerül. A lemondás feltételeiről bővebben itt olvashat. Az önmagában befizetett Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor részvétel lemondásának feltételei: a táborozás lemondása a Tavaszi Tábor megkezdése előtti 7. napig díjmentes. Amennyiben a táborozás 6-0. nappal az indulás előtt mondod le, azt nem áll módunkban megtéríteni.

  JELENTKEZNI A TÁBOR WEBOLDALÁN LEHET MAJD! (A jelentkezés március 5-én, magyar idő szerint reggel 9-től lesz aktív.)

  Amennyiben az anyagiak akadályoznának az idei részvételben, kérlek, jelezd felénk és mindenképpen megpróbálunk Neked is segíteni, ahogy a MAZS Jaffe Családsegítő Szolgálata már sokszor meg is tette több táborozó társad esetében. Anyagiak miatt ne maradj otthon!

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Az első napi kedvezmény igénybevételéhez mindenképpen be kell mennem a Bálint Házba?
  Nem. A jelentkezés minden esetben online, a tábor weboldalán történik. Az első napi kedvezmény egyik feltétele az aznapi befizetés, ami akár online is történhet. A Bálint Házban további fizetési lehetőségek állnak a rendelkezésedre: készpénzes, bankkártyás és SZÉP kártyás.

  Tavaly lemaradtunk / várólistára kerültünk. Idén van valamilyen előnyünk?
  Nincs. A jelentkezés "érkezési" sorrendben történik.

  Ha az első napon regisztrálok, de nem fizetem be a részvételi díjat, elvész a helyem?
  Nem. Amennyiben az első napon regisztrálsz, de magyar idő szerint 23:59-ig nem fizeted be a táborozást, nem tudod/akarod igénybe venni az első napi kedvezményt, így további 14 napod lesz megtenni ezt, "normál" áron.

  Ha reggel regisztrálok, mennyi időm van befizetni a kedvezményes részvételi díjat?
  A regisztrációs nap, mint program, magyar idő szerint 16:00-ig tart. Ez idő alatt tudjuk garantálni a pénztár hozzáférhetőségét. 16:00 után a pénztár nyitvatartásáról érdemes tájékozódni a Bálint Ház elérhetőségein. Online, kártyával akár (magyar idő szerint) 23:59-ig is be lehet fizetni a kedvezményes árat.

  Miért jó nekem, ha bemegyek a Bálint Házba?
  A Bálint Házban ott lesz a csapatunk, amely tud segíteni, ha esetleg elakadnál a regisztrációs folyamatban, továbbá ott lesznek a nyári madrichok és korcsoportvezetők, akiktől mindig be lehet szerezni hasznos tanácsokat. A program 16:00-ig tart.

  Tudtad, hogy a Szarvasi Tábornak is felajánlhatod az adód 1%-át? A tábort szervező MAZS Alapítány (JDC) adószáma: 19664651-2-42. Az ebből származó bevételt olyan táborozóinkra fordítjuk, akik önerőből nem tudnák megoldani a táborozást. Tőled ez a folyamat csak néhány percet vesz majd el, de nekik egy életreszóló élményt nyújthat! Köszönjük!

  Ha már túl vagy a regisztráció hivatalos részén és az összes programunkon biztos helyed van, akkor csatlakozz a többiekhez a Szarvasi Tábor Facebook (Szarvas Int’l Jewish Youth Camp), Twitter (szarvascamp) és Instagram (szarvascamp) oldalain!

  A legfrissebb példányodért
  ide kattints!

  Korábbi példányok

  hirdetés

  főszervezők és támogatók
  A tábor a JDC Magyarország/Mazs Alapítvány és a Ronald S. Lauder Alapítvány közös programja.  facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat