staff login

SZARVAS: SZEVASZ TAVASZI TÁBOR 2017

Itt van újra! A legjobb bemelegítés a nyárra – nyári programok, (leendő) nyári haverokkal. A Szarvasi Tábor, a BBYO, a Hanoar Hatzioni és a Hasomer Hacair közös, négy napos nagy durranása.

Cikk továbbküldése
A cikk továbbküldéséhéz a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Időpont: 2017. április 28 – május 1.
Helyszín: Zánka
Ára: 15.000 Ft*

A Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor részvételi díját a Bálint Házban történő készpénzes, bankkártyás, illetve online bankkártyás (PayPal) lehetőséggel lehet befizetni. *A SZÉP–kártyás fizetési opció nem használható a Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor befizetésére! A részvételi díj befizetéséig a jelentkezés feltételes. Kérjük, hogy a befizetést igazoló szelvényt, igazolást hozzák magukkal az induláshoz!

További információkkal és személyes segítséggel szolgálnak munkatársaink a Bálint Ház (Budapest, VI. kerület, Révay u. 16.) Szarvas irodájában, napközben, irodai órákban, valamint a Bálint Ház információs pultjában (vallási és állami ünnepnapok kivételével).

A Szarvas: Szevasz Tavaszi Tábor részvétel lemondásának feltételei: a táborozás lemondása az Tavaszi Tábor megkezdése előtti 7. napig díjmentes. Amennyiben a táborozás 6-0. nappal az indulás előtt mondod le, azt nem áll módunkban megtéríteni.

JELENTKEZÉS ITT!

A legfrissebb példányodért
ide kattints!

Korábbi példányok

hirdetés

főszervezők és támogatók
A tábor a JDC Magyarország/Mazs Alapítvány és a Ronald S. Lauder Alapítvány közös programja.facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat