staff login

Nyerj ingyenes táborozást az emlékeiddel!

A Szarvasi Tábor az elért sikerek örömével és a fejlődés mindenkori lehetőségével számolva szeretné megnézni önmagát azoknak a tükrében, akik a legjobban ismerik. A szülők, a táborozók, és az ott dolgozók tükrében. Segíts, hogy még jobbak lehessünk abban, amit csinálunk, és hogy képet alkothassunk a Te és családod igényeiről is!

Cikk továbbküldése
A cikk továbbküldéséhéz a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

A Szarvasi Tábor csapata most a Te segítségedet kéri!

Ahhoz, hogy táborunk fejlődhessen, szükségünk van a számunkra legfontosabb emberek, a Szarvasi Tábor közösségének véleményére és visszajelzésére.

Ha táboroztál régen Szarvason, vagy bármilyen módon segítetted annak működését. Ha gyermeked jár vagy járt a táborba, vagy ha egyszer majd tervezed megismertetni a Szarvasi Tábor világával, segíts nekünk 10 perceddel, hogy mi a te igényeidhez még jobban alkalmazkodó 12 napot nyújthassunk!

Arra kérünk, hogy töltsd ki az alábbi linken található, 10 perces kérdőívet. A KÉRDŐÍV TELJES MÉRTÉKBEN ANONIM! A válaszokból semmilyen módon nem tudunk visszakövetkeztetni a kitöltő személyére! A kérdőív telefonról és tabletről is könnyen kitölthető!

Ez a 10 perc hatalmas segítség lenne számunkra ahhoz, hogy a Szarvasi Tábor még inkább olyan lehessen, amilyenek Te szeretnéd!

A KÉRDŐÍVET ITT TALÁLOD

A kitöltők között a következő ajándékokat sorsoljuk ki:

 1 darab ingyen táborozás
 2 darab 50%-os táborozás
 10 darab szarvasi ajándékcsomag

Az ajándékok sorsolása 2017. április 3-án történik, a nyerteseket e-mailben értesítjük! Az ingyenes, illetve a félárú turnus nyeremények Szarvas 2017 táborozásra szólnak és a szabad, elérhető helyekre szólnak. A nyeremények nem válthatóak készpénzre, viszont átruházhatóak. A sorsoláson nem vehetnek részt a MAZS Alapítvány, illetve JDC–Lauder Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor állandó alkalmazottai és közvetlen családtagjaik.

Ha a kutatással kapcsolatban bármi kérdésed vagy megjegyzésed lenne, ne habozz írni nekünk a kutatas kukac szarvastabor pont hu email címre!

Köszönettel,

A Szarvasi Tábor csapata

A legfrissebb példányodért
ide kattints!

Korábbi példányok

hirdetés

főszervezők és támogatók
A tábor a JDC Magyarország/Mazs Alapítvány és a Ronald S. Lauder Alapítvány közös programja.facebook twitter hírlevél letöltés kapcsolat