staff login

ÚJDONSÁG! ELSŐBBSÉGI REGISZTRÁCIÓ!

CSAK MÁRCIUS 2-ÁN ÉS 3-ÁN! Te nekünk segítesz, mi Neked! A helyek száma limitált!

Cikk továbbküldése
A cikk továbbküldéséhéz a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Ilyen még nem volt! Itt a nagyszerű lehetőség, hogy a tábor támogatójává válj, és eközben megszabadulj a regisztrációval járó versenyjelentkezéses mizériától! Nem kell sorban állnod, nem kell amiatt aggódnod, hogy a gyermeked nem ugyanabba a turnusba kerül, mint a barátai, nem kell attól tartanod, hogy tábor ütközik egyéb nyári programotokkal és az időjárás miatt sem kell, hogy fájjon a fejed.

Az elsőbbségi (támogatói) ár: 110.000 Ft

  Bebiztosítod a helyedet sorban állás és stressz nélkül.
  Támogatod a tábort és segítesz másoknak. A befolyt összeget ugyanis olyan táborozók javára fordítjuk, akiknek az általunk biztosított, csökkentett ár is nagy teher.

Feltételek: Az akció március 2., magyar idő szerint 00:00 és március 3., magyar idő szerint 23:59 között érhető el. A részvételi díjat befizetheted online, átutalással, a Bálint Ház pénztárában készpénzben vagy bankkártyával. A támogatói ár nem összevonható más akciókkal vagy kedvezményekkel. A támogatói ár nem visszatéríthető, de átruházható. A be nem fizetett, de lemondott regisztráció nem átruházható. Amennyiben ezt az opciót választod, de meggondolod magad, a helyed sajnos elveszik, és újra regisztrálnod kell! Amennyiben a befizetés nem érkezik be 15 napon belül, a táborozó várólistára kerül. A várólistáról viszont már csak megfelelő számú hely felszabadulásával lehet bekerülni. A várólistáról való bekerülést pedig nem biztosítja be a támogatói összeg időközbeni befizetése sem! Az ár nem módosul az első regisztrációs napon. Március 5-én és utána is ezt a részvételi díjat kell majd befizetned. Mivel TE támogatsz minket, mi már nem tudunk támogatni téged. Így ebből az árból nem tudunk kedvezményt biztosítani a számodra.

Na, hogy hangzik?

IRÁNY A REGISZTRÁCIÓ!A legfrissebb példányodért
ide kattints!

Korábbi példányok

hirdetés

főszervezők és támogatók
A tábor a JDC Magyarország/Mazs Alapítvány és a Ronald S. Lauder Alapítvány közös programja.